Yoga

Yoga tussen de bomen

We verwelkomen je graag voor een unieke beleving: een yoga-sessie in de natuur op ons gloednieuwe platform tussen de bomen. Deze activiteit is momenteel in winterstop, hou onze facebookpagina inde gaten voor updates, of schrijf je in op onze nieuwsbriefYOGA met YOGALA KATJA op donderdag om 19u


Yoga met een lach en met de voeten op de grond! Zo omschrijft ze het zelf op haar website. Blij dat ik Yogala Katja (master in de LO en gecertifieerd Yogadocente) heb leren kennen en heel blij dat ze ook bij ons yoga-sessies komt verzorgen op donderdagavond!  

Met een windje door je haren, het zonnetje op je huid, de vogeltjes die fluiten op de achtergrond, adem je diep in, ... en wordt je meer een met jezelf en de natuur ... terwijl je yoga beoefent tijdens de ondergaande zon ... en we sluiten af met een hartverwarmende thee.

Iedereen is welkom, beginner en ervaren, jong en oud, man en vrouw, gezond en ziek,...
De yogasessie (1u15min) wordt aangepast aan de noden van de deelnemers. Een (h)eerlijk moment om je werkdag af te sluiten.`


Soul YOGA met Lisa De Ceuster op woensdagochtend om 10u


Als ballerina uit het Koninklijk Ballet van Vlaanderen en gecertificeerde yoga docente weet Lisa De Ceuster als geen ander hoe het lichaam uit de dagen en te ontspannen. In haar lessen deelt ze dezelfde liefde voor yoga en muziek. Haar focus ligt op Hatha yoga. De sessies zijn diep ontspannend, maar kunnen ook een tikkeltje uitdagend zijn. De lessen staan open voor iedereen, ook als je tot nu toe nog nooit yoga hebt beoefend.

Lisa geeft wekelijks les in Bierbeek op woensdagochtend. Tijdens de zomermaanden gaan haar sessies door op ons platform en we sluiten af met een hartverwarmende thee of fris detox water. 

  


Afspraken:

  • Inschrijving is verplicht en beperkt tot 12 deelnemers per sessie
  • Eigen matje meeebrengen mag, eventueel dekentje. (we hebben enkele matjes in bruikleen)
  • indien verhinderd, gelieve minstens 24u op voorhand te verwittigen, zo kunnen we je plaatsje eventueel doorgeven.
  • Bij laattijdig verwittigen of no show, zal de deelnameprijs aangerekend worden.
  • Afhankelijk van de weersomstandigheden, kan beslist worden om de sessie af te gelasten. We brengen je hiervan persoonlijk op de hoogte.Deelnameprijs is 12 Euro (yoga + thee). 


Vul uw gegevens hieronder in of bel of mail ons.

De inschrijving is pas geldig na bevestiging. 

De plaatsen zijn beperkt tot 12 deelnemers per sessie.


 
 
 
Er zijn momenteel geen sessies
Ik heb een vraag
 
 
 B&B Karrehuis - Bierbeekstraat 93 - B-3360 Korbeek-Lo (Bierbeek) BELGIUM


e-mail: info @ karrehuis.be  -   tel: +32(0)16 43 73 42   -   stefan gogaert bvba  -   btw BE0877 997 874