Events

DinneRing Workshop juwelen maken


Ook dit najaar organiseren we opnieuw workshops 'juwelen maken' in b&b Karrehuis onder leiding van Elke Peeters. Naar goede gewoonte starten we op zondagmiddag om 12.30 uur met een huisgemaakte lunch, om vervolgens aan de slag te gaan en het juweel van je dromen te creëren. Afsluiten doen we rond 17.30 uur met koffie, thee en gebak. De volgende zondagworkshop in b&b Karrehuis gaat door op zondag 31 maart 2019.


Ja, ik schrijf me in en betaal € 90 per persoon, goed voor een fijne ontvangst en een lunch ('s avonds hapjes) en versnaperingen van het huis, de persoonlijke begeleiding en het gebruik van de materialen. De prijs van de gemaakte juwelen wordt op het einde van de workshop individueel berekend en is afhankelijk van de gewenste afwerking, de grootte en het gewicht in zilver of goud.


PS.: de workshop is, behalve voor handige dames en heren, geschikt voor kunstenaars in de dop, zèlfs voor eeuwige klunzen, alsook voor mensen die eindelijk eens willen weten hoe een mooi juweel ontstaat. Anders gezegd, ervaring is niet vereist, goesting en enthousiasme volstaan. Welkom!


Inschrijven voor zo'n onvergetelijk creatief moment doe je hier, meer hierover vind je op www.dinnering.be.


Van harte welkom, beste liefjes!B&B Karrehuis - Bierbeekstraat 93 - B-3360 Korbeek-Lo (Bierbeek) BELGIUM


e-mail: info @ karrehuis.be  -   tel: +32(0)16 43 73 42   -   stefan gogaert bvba  -   btw BE0877 997 874