outdoor
YogaKarrehuisBarbara1
OutdoorYogaKarrehuis1
BuitenfitnessKarrehuis2
YogaKarrehuisBarbara3
BuitenfitnessKarrehuis1
OutdoorYogaKarrehuis2
YogaKarrehuisBarbara2


<<<<<<<<     >>>>>>>>


OUTDOOR YOGA en BUITENFITNESS


Kom sporten tussen de bomen, in de vrije natuur, op een veilige plaats.

Karrehuis Outdoor

Geniet van ons outdoor yoga aanbod (12 Euro per sessie)

Voor meer info, contacteer ons.


<<<<<<<<     >>>>>>>>


BUITENFITNESS


Kom de nieuwste vorm van hedendaagse fitness ontdekken. De buitenfitness biedt een plezierige outdoor workout, een combinatie van kracht/lenigheid en uithouding, aangepast aan ieders niveau. De crossfit is een buitenfitnesstoestel waar verschillende mensen tegelijkertijd op een gezonde en plezierige manier sportief aan de slag kunnen. Voor sportievelingen van 12 tot pakweg 112 jaar. 


<<<<<<<<     >>>>>>>>


OUTDOOR YOGA


Na 'yoga with Adriene' ontstonden er het afgelopen jaar heel wat nieuwe online (live of youtube) initiatieven om in je kot yoga, pilates en stretching te doen. We zijn dankbaar dat dit kon, maar ook heel blij dat we het opnieuw helemaal live mogen beleven, met de outdoor yoga lessen van Barbara Van der Mersch, Lisa van Soul yoga en Katja van Yogala, hier in onze prachtige tuin, op het platform of op het gras.


Vanaf deze zomer (2021) zal Sofie Hupko in onze tuin lesgeven.
Zij ontdekte yoga 7 jaar geleden en was meteen verkocht. Voor haar is yoga als combinatie van verstevigingsoefeningen, stretching, inspanning, relaxatie en ademoefeningen iets wat je helemaal kan opladen en ontspannen. Vorig jaar ontdekte ze onze locatie als deelneemster aan één van de sessies en was meteen verkocht. "Wat een magische plek om tussen de bomen zowel je kracht op te bouwen als tot rust te komen." Wil je dit samen met haar ontdekken? 


Wij bieden een ganse zomer yogalessen en buitenfitness aan. Het aanbod wordt wekelijks bijgewerkt.

Deelnemen kan per sessie, inschrijven is verplicht en kan via het formulier hieronder of een mail/berichtje/telefoontje. 


Inschrijving is geldig na bevestiging. Betalen kan (gepast of met de kaart) ter plaatse 
 
 
 
yoga met Sofie op woensdag 8 juni om 19u45
yoga met Sofie op woensdag 15 juni om 19u45
yoga met Sofie op woensdag 22 juni om 19u45
yoga met Sofie op woensdag 29 juni om 19u45
ik word graag op de hoogte gehouden van de volgende sessies
 
 
Ja, ik ben akkoord
 
 

We houden rekening met de maatregelen die de nationale veiligheidsraad beslist en volgen de richtlijnen van Sport Vlaanderen hieromtrent. Voor vragen kan je steeds bij ons terecht.


  1. De outdoor buitenfitness en yogalessen vinden plaats onder begeleiding van een ervaren lesgeefster en zijn beperkt tot een maximum van 20 deelnemers (yoga) of 10 (fitness).
  2. Er is plaats genoeg om voldoende afstand te bewaren en ontsmettingsmiddelen zijn beschikbaar. Afhankelijk van het aantal deelnemers gaat de yoga sessie door op het platform of het gras.
  3. Inschrijven* kan per sessie via mail of onderstaand formulier. 
  4. Bij (milde) verkoudheidsklachten en/of koorts (jezelf of je huisgenoten): blijf thuis. 
  5. Neem je eigen yogamat, handdoek en water mee, en indien nodig je eigen dekentje en/of blokken. Heb je nog geen matje, koop er eentje bij onze lesgeefsters.
  6. Vermijd fysiek contact en houd 1,5 meter afstand. We kunnen elkaar begroeten met het namasté gebaar.    *Inschrijven kan bij voorkeur via e-mail of telefonisch, .... De reservatie is geldig na bevestiging. betalen kan ter plaatse gepast of met de kaart