events

DinneRing Workshop juwelen maken

Maak zelf het juweel van je dromen op zondag 25 oktober - Dit event wordt uitgesteld naar een later te bepalen datumOp zondag 25 oktober 2020 trekt DinnerinG weer naar haar vertrouwde stek B&B Karrehuis in Korbeek-Lo! Intussen zijn de verbouwingen achter de rug, de vergaderzaal werd volledig gerenoveerd én coronaproof gemaakt. En dat vinden is toch wel bijzonder goed nieuws, beste liefhebbers van zelfgemaakte schoonheid!


Naar goede gewoonte starten we op zondagmiddag om 12.30 uur met een lichte lunch, om vervolgens aan de slag te gaan en het juweel van je dromen te creëren. Afsluiten doen we rond 17.00 uur met koffie, thee en gebak.


Schrijf je HIER in!

Uiteraard neemt B&B Karrehuis een heleboel maatregelen en richtlijnen waar ieder van ons zich moet aan houden. Kwestie van alles zo veilig mogelijk te laten verlopen in deze rare tijd. Je leest ze HIER


PS: De workshop is, behalve voor handige dames en heren, geschikt voor kunstenaars in de dop, zèlfs voor eeuwige klunzen, alsook voor mensen die eindelijk eens willen weten hoe een mooi juweel ontstaat. Anders gezegd, ervaring is niet vereist, goesting en enthousiasme volstaan. Enneuh… wacht niet te lang om je in te schrijven, de plaatsen zijn omwille van de strikte veiligheidsmaatregelen écht beperkt. 


Van harte welkom, beste liefjes!